top of page

Bedankt voor uw reactie !  

Naam*

Email adres*

Bericht**

 recensies klanten

Jolanda geplaatst op 18 Feb 2020

Zeer tevreden over HNS Kozijnen. Vakbekwaam, vriendelijk, afspraken worden na gekomen, goede afwerking, betrouwbaar. Van harte aanbevolen!   Jolanda de Gans

Gesinus geplaatst op 19 Feb 2020

Al weer enige tijd geleden dat onze metalen kanteldeur door Sjoerd is vervangen door twee houten deuren.

Werkzaamheden snel en goed gedaan. Inmiddels zijn we al meer dan een halfjaar verder en we zijn erg tevreden over het resultaat. Wij kunnen Sjoerd zeker aanbevelen. Groeten Gesinus Ruurlo.

Tessa en Martin geplaatst op Nov 22, 2019 11.27 AM

Zeer tevreden over de nieuwe Garagedeuren en de gang van zaken van het begin tot het eind.

 

Peter uit Duiven geplaatst op Oct 31, 2019 9:22 AM

Deuren en kozijn zijn vakkundig geplaatst en zijn daarmee van meerwaarde voor de woning maar vooral ook voor het leefgemak. Korte lijntjes, netjes gewerkt, goed meegedacht en afspraken altijd keurig nagekomen, kortom; zeer zeker een aanrader. Ik ben er erg blij mee en nogmaals bedankt.


Mariet en Gerard geplaatst op Sep 2, 2019 8:19 PM

Geachte Heer Wayerdink Ik heb er een hele tijd voor nodig gehad om in deze tekst uit te leggen hoe wij mijn vrouw en ikzelf het gemak ervaren van onze nieuwe GARAGE DEUREN.. ervaren en bevinden en uiteindelijk het kort te verwoorden. Beste Sjoerd wij hadden al verschillende ondernemers benaderd. Het begon meestal goedkoper dan wij nu betaald hebben maar Dan geen isolatie in de deuren en een extra hulp een dag E100 extra. Ook de dikte van de binnenplaat speelde mee. Hetgeen wij bij Inge en Rob zagen gaf de doorslag. Klasse werk wij zijn DIK te vreden en laten met TROTS zien Hetgeen bij ons is geleverd Klasse werk. Grt.Mariet en Gerard Borne City


isabelle roussel geplaatst op May 9, 2019 3:15 AM

Hallo Sjoerd, Wij zijn ontzettend tevreden over de garagedeuren die jij vorige week bij ons in Drachten hebt geplaatst. Dankzij jouw advies en vakmanschap heeft ons hele huis een andere look gekregen en het resultaat is boven verwachting. Bedankt voor het meedenken en de prettige communicatie groeten, Bart en Isabelle


Carlos geplaatst op Mar 21, 2019 5:35 PM

Beste Sjoerd, door alle drukte hier, met verhuizing etc. was het er nog niet van gekomen jou hartelijk te danken voor de prachtige garagedeuren! Je had de klus ook in no time geklaard en verder geen gedoe of verrassingen. Super! Gisteren heb ik voor het eerst gedrumd en gitaar gespeeld en ik ben ook erg tevreden over de isolatie van de deuren! Zowel warmte als geluidsisolatie.


Bjorn geplaatst op Feb 25, 2019 12:57 PM

Hi, Langs deze weg nog bedankt voor de garagedeuren. Hij is prima afgeleverd en we hebben hem direct geplaatst. Ziet er perfect uit en we zijn er erg blij mee! Bedankt! Mvg Bjorn


Henk Potgieter geplaatst op Feb 25, 2019 10:32 AM

Op 20 febr 2019 zijn mijn garagedeuren vervangen en de nieuwe zijn geplaatst door hns kozijnen. Na het eerste contact via de mail werden kort nadien de deuren ingemeten door Sjoerd. Duidelijk en heldere uitleg van de mogelijkheden. Kreeg er direct een vertrouwd gevoel bij en dat vind ik belangrijk. De garagedeuren zijn perfect geplaatst. Sjoerd is plezierig in omgang. Aanbevelingswaardig voor iedereen die garagedeuren wil laten plaatsen.


Wilco Lamberink geplaatst op Nov 9, 2018 9:47 PM

Vanmiddag zijn onze nieuwe Green Line De Luxe garagedeuren bezorgd, keurig volgens afspraak en perfect afgewerkt!! Het plaatsen doen we zelf. Sjoerd bedankt!


M van der Linden geplaatst op Jun 18, 2018 10:45 PM

Graag deel ik het volgende want deze Sjoerd verdient een pluim!! Na wat informatie via de mail heen en weer te hebben gedeeld kwam Sjoerd naar ons toe om de te vervangen garagedeur en kozijn in te meten. Nog even wat overleg gehad en toen Sjoerd bij ons wegreed hadden wij al het vertrouwen dat het goed zou komen. Afgelopen vrijdag heeft Sjoerd de deuren en het kozijn geplaatst en hoe... heel vakkundig, keurig en verzorgd. Netjes afgewerkt en tijdens en na het werk was het allemaal netjes opgeruimd. Zo snel, zo netjes en zo helemaal naar ons zin!! Sjoerd nogmaals dank!!


Klifman geplaatst op Apr 26, 2018 1:02 PM

Hallo Sjoerd Ik wil je nog even laten weten dat wij heel blij zijn met de garagedeuren, en de vakkundige montage door jou. Top. Groeten Jan


Tim Belshof geplaatst op Apr 24, 2018 10:52 PM

Mijn vriendin is een kapsalon aan huis begonnen en hiervoor moest de garage goed geïsoleerd worden. Sjoerd heeft de garagedeuren vervangen voor deuren met hr+++ glas. Het ziet er geweldig uit en ze zijn super geïsoleerd. Verder is Sjoerd een aardige vent dus een aanrader! Sjoerd bedankt!


peter geplaatst op Feb 3, 2018 2:36 PM

Hartelijk dank voor de mooie deuren en keurige aflevering. 'k Hoorde van m'n vrouw dat er een goede samenwerking met de aannemer was. Wij zullen u zeker aanprijzen bij anderen!


Paul geplaatst op Dec 21, 2017 10:03 AM

Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor de snelle levering en nette plaatsing van de nieuwe garagedeuren. Het was een feestje om vanmiddag de oprit op te draaien en de nieuwe deuren te zien.


De Bild geplaatst op Oct 26, 2017 6:49 PM

Hallo Sjoerd, De deuren Greenline de Luxe doen het geweldig. Wij blij, de buurt blij. Een heel mooi degelijk product.


Jouri van der Meijden geplaatst op Sep 25, 2017 8:17 PM

Sjoerd heeft naar aanleiding van een online aanvraag een offerte gestuurd. Daarna is hij komen inmeten en heeft vorige week de deur zeer netjes gemonteerd. Alles ziet er top uit en is vakkundig gemonteerd. Zeker een aanrader!! Gr. Jouri


Frank en Anita Stevens geplaatst op May 19, 2017 6:47 PM

Beste Sjoerd, vandaag 19 mei 2017 heb je bij twee fantastisch mooie Greenline+ deuren en kozijn geplaatst. ik was verbaasd dat je in een halve dag in je eentje deze klus perfect hebt uitgevoerd, chapeau! we zijn er erg blij mee en zullen je daar waar mogelijk zeker aanraden! Met vriendelijke groet, Frank Stevens


Ronald van Diepen geplaatst op Apr 2, 2017 8:06 PM

In 2015 stalen kanteldeur vervangen door opslaande deuren en kozijn. Ontzettend tevreden met de service van begin tot eind. Heel netjes bewerkten afgehandeld. Goed prijs/ kwaliteitsverhouding. Een aanrader!


Rob & Anita Daemen geplaatst op Mar 21, 2017 9:04 AM

Vrijdag 17.3.2017 jl. heeft de altijd vriendelijke Sjoerd bij ons de geisoleerde garagedeuren geplaatst incl. windvangers en het eindresultat is gewoon top !! Het geheel ziet er echt prachtig uit. Alles werd netjes afgewerkt en opgeruimd. Echt een aanrader voor diegene die opzoek zijn naar nieuwe garagedeuren.


Roger Troost geplaatst op Feb 13, 2017 10:57 AM

Ok wij hebben onze sectionaal deur laten vervangen voor openslaande garagedeuren. Vakwerk geleverd door Sjoerd. Voor een ieder aan te raden om dit door HNS te laten doen. Dank je wel Sjoerd.


Joop Gooij geplaatst op Oct 30, 2016 11:58 AM

Bij verschillende bedrijven prijzen opgevraagd voor het plaatsen van geissoleerde garagedeuren; HNS offerte is is zeer uitgebreid en omschrijft duidelijk en gedetaileerd welke onderdelen er geleverd worden, bovendien voor een zeer scherpe prijs. Sjoerd heeft bij ons thuis alles opmeten en vervolgens hebben wij de laaste details nog even doorgenomen. Levering stipt op tijd en keurg afgewerkt. kortom wij zijn zeer tevreden, zeker het aanbevelen waard. Sjoerd bedankt!

Anne & Gijs geplaatst op Oct 29, 2016 4:54 PM

Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor de mooie deuren die jullie hebben geplaatst. We zijn er heel erg blij mee, ziet er perfect uit! groeten


Rik en Pauline geplaatst op Oct 25, 2016 9:12 AM

We zijn trotse eigenaar geworden van een prachtig garagedeur. HNS kozijnen, heel erg bedankt! Top service, geen 9 - 5 mentaliteit, super prijs, garage nu goed geïsoleerd, goed sluitwerk met politie keurmerk. Kortom aan te bevelen voor iedereen!


x geplaatst op Oct 1, 2016 10:16 AM

Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor de mooie deuren die jullie vorige week hebben geplaatst. We zijn er heel erg blij mee, ziet er perfect uit! Gr. Carolien & Pieter


A.K.J. Beddinkhaus geplaatst op Sep 30, 2016 12:18 PM

We zijn blij met onze houten garagedeuren die HNS bij ons geplaatst heeft. Hij heeft goed werk afgeleverd. Hij heeft ons overtuigd nadat ik elders 2 andere klanten van HNS heb gesproken die ook garagedeuren bij hem hebben gekocht.


jan geplaatst op May 21, 2016 11:14 AM

Beste Sjoerd, Ik heb inmiddels de deuren en kozijn geplaatst bij mijn dochter en schoonzoon in Assen. Door de kwaliteit en de juiste maten was het voor mij heel eenvoudig het kozijn en de deuren goed te plaatsen. Hiervoor onze complimenten. Het aangezicht van de woning is er een stuk mooier op geworden. Nogmaals onze dank voor de goed geleverde materialen. Met vriendelijke groet, Jan Moek


Fam. Frencken geplaatst op Apr 25, 2016 8:40 AM

Vrijdag 22 april is onze stalen garage deur vervangen voor de HNS greenline classic +. De vervangen stalen deur was pas 3jr oud en functioneerde nog prima, echter de kou en wind die deze doorliet, verschrikkelijk! Vanaf begin tot eind prettig contact gehad met Sjoerd, van advies tot inmeten en plaatsing van de deuren.Keurig! Gaat gestructureerd te werk, met een verbluffend eind resultaat! Aanrader! Sjoerd bedankt!


Peter Edelenbos geplaatst op Apr 8, 2016 10:30 AM

Sjoerd heeft ons vandaag voorzien van een paar schitterende hardhouten garagedeuren. Vakwerk op maat! Zeker met volle tevredenheid aan te bevelen.


Rene van der Toorn geplaatst op Mar 5, 2016 4:33 PM

Afgelopen vrijdag heeft Sjoerd onze oude stalen roldeur vervangen door mooie hardhouten garagedeuren. Naast dat het nu niet meer tocht is het aangezicht ook een stuk mooier geworden. De deuren gaan perfect open en dicht en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn dan ook erg tevreden en kunnen HNS/Sjoerd van harte aanbevelen.


A.M. van Schaik geplaatst op Feb 28, 2016 10:54 AM

2 mooie openslaande garagedeuren rijker, na plaatsing begin februari 2016. We hadden een "lawaaideur". Dat was en oude kanteldeur die er nog prima uitzag. Goed onderhouden, strak in de verf, maar daar was ook alles mee gezegd. De nieuwe openslaande deuren sluiten en isoleren heel goed. Het is een stuk stiller in huis. Prima anti-inbraak beveiliging. En het voelt comfortabeler aan qua temperatuur in onze garage en in de aangrenzende keuken en kamer; we voelen geen tocht meer. Verder nog wat extra's laten installeren. Het kan bij ons nogal waaien, vooral als er een forse wind uit het oosten of westen komt die haaks waait op de openslaande deuren, die - vlak gezien- op het zuiden staan. Sjoerd heeft op ons verzoek extra vastzetters bevestigd aan de onderkant van beide deuren. Dat wilden we graag omdat het veiliger is als de deuren een poos openstaan omdat we bijvoorbeeld in de tuin bezig zijn. Dat gaat heel makkelijk met voetpedaaltjes onderaan beide deuren. Tevens extra drangers aan de bovenkant bevestigd, die zonder veel kracht doen wat ze moeten doen als we snel met de fiets op pad willen en snel de deuren willen afsluiten. En niet willen dat de deuren in de haast tegen een stenen opstaande rand slaan. Nu nog aflakken als de weesomstandigheden een paar dagen gunstig zijn. Dat kan even duren, maar dat is geen probleem omdat ze 2x in de grondverf staan. En omdat de kleur van de grondverf goed bij de rest van ons huis past (niet spierwit gelukkig). Kortom: heel blij. Sjoerd, dank je wel. Vakwerk. We zeggen het voort.


John Caris geplaatst op Jan 15, 2016 6:50 PM

Belfeld 15-01-2016. Vandaag hebben ze onze nieuwe houten garagedeuren gemonteerd. We zijn heel erg tevreden over de vakmanschap van HNS, er wordt netjes gewerkt en alles schoon opgeleverd. afspraak is afspraak bij Sjoerd ,toppie heel erg bedankt.


Edwin geplaatst op Oct 31, 2015 4:13 PM

Hartelijk dank voor de prachtige deuren die jullie bij ons hebben gemonteerd. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat! Dank voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Edwin


Nathasja&Jeroen geplaatst op Oct 24, 2015 10:45 AM

2 jaar geleden hebben onze buren garagedeuren van HNS gekregen en sinds deze week hebben wij ze ook. wat een ander gezicht. groeten Nathasja & Jeroen.


fam. Mentink geplaatst op Oct 24, 2015 10:40 AM

Zeer tevreden van begin tot eind. solide deuren met zeer degelijk hang en sluitwerk en gebruiksvriendelijk. Bedankt!


fam. van Oorsouw, fam. Paulissen en fam Kolck geplaatst op Sep 25, 2015 11:18 PM

Vandaag heeft Sjoerd bij ons drie garagedeuren geplaatst. Vakwerk! Onze straat is er een stuk mooier door geworden. De deuren werken perfect, sluiten goed af en het hang-en sluitwerk is uitstekend. Dat deze kwaliteit voor zo'n scherpe prijs geleverd kan worden is top. Sjoerd komt zijn afspraken uitstekend na vanaf het 1e contact, inmeten tot plaatsen. Wij bevelen Sjoerd graag aan als je op zoek bent naar mooie garagedeuren. Sjoerd, nogmaals bedankt.


Edwin Nengerman geplaatst op Aug 17, 2015 9:53 PM

Onlangs nieuwe garagedeuren laten maken en plaatsen door Sjoerd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle service. Alles is exact volgens afspraak geleverd. Verwijderen van de oude garagedeur en het plaatsen van de nieuwe deuren duurde ongeveer maar 3 uurtjes. Heel erg bedankt, wij zijn zeer tevreden!


Patrick en Marit geplaatst op Jun 23, 2015 8:28 AM

super mooie deuren met goed hang en sluitwerk.


Jasper geplaatst op Apr 25, 2015 8:27 PM

Afgelopen vrijdag heeft Sjoerd onze oude stalen roldeur vervangen door mooie hardhouten garagedeuren. Naast dat het nu niet meer tocht is het aangezicht ook een stuk mooier geworden. De deuren gaan perfect open en dicht en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn dan ook erg tevreden en kunnen HNS/Sjoerd van harte aanbevelen.


Fam. Clerx uit Swalmen geplaatst op Apr 2, 2015 8:50 PM

Mooie garagedeuren met goede kwaliteit hang en sluitwerk, precies zoals wij in gedachte hadden, zeer netjes afgeleverd en gemonteerd. Sjoerd bedankt voor de de perfecte service!!


Jos en Nancy van Vlodrop geplaatst op Mar 5, 2015 6:10 PM

even een moment om vrolijk van te worden , de deuren zijn geplaatst , de afspraken zijn exact nagekomen ,en er is kwaliteit geleverd, de eerste reactie,s van de buurt zijn ! dat ziet er even anders uit toppie . dus Sjoerd bedankt voor het mooie werk we zijn zeer tevreden en zullen je zeker aanbevelen .


Raymond Warmenhoven geplaatst op Feb 6, 2015 11:50 AM

Vlijmen 06-02-2015 Vanmorgen in een paar uur tijd oude kanteldeur verwijderd en zeer mooie kwaliteitsdeuren gemonteerd. Conform scherpe prijs en afspraak. Perfecte afwerking. Zeer zeker aan te raden. Nogmaals bedankt HNS/Sjoerd


Vincent Emmelot geplaatst op Jan 30, 2015 10:47 AM

Wat een mooie en goed werkende garage deuren. De kwaliteit van het personeel is uitmuntend. Snel en maar met 1 man wordt de roldeur verwijdert en de garagedeuren met kozijn geplaatst in nog geen 3 uur. Ook de leertijd was perfect en snel en de prijs was zeer aantrekkelijk. Zeer zeker aan te raden.


Barry V geplaatst op Jan 10, 2015 3:22 PM

We zijn heel blij met de mooie garagedeuren. Goede kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zeker aan te bevelen. Van offerte tot plaatsing alles zeer correct uitgevoerd. Hartelijk bedankt.


Edwin K. geplaatst op Jan 9, 2015 3:24 PM

Geweldige vakman! De garagedeuren zijn van superkwaliteit. Van te voren heb ik me uitgebreid georiënteerd. Diverse offertes aangevraagd. Voor HNS gekozen vanwege de kwaliteit (van de passive deursluiting) 3-puntsluiting, deurbeslag en modelkeuze. En dit allemaal voor een hele redelijke prijs. Zeker nu ik het resultaat zie ben ik erg blij! En bij Sjoerd is veel te bespreken. Flexibel met levertijd en model! Bedankt Sjoerd.


Hielke Kamphuis geplaatst op Dec 20, 2014 8:32 PM

Mooie en hele nette deuren. Plaatsing ging snel en heel goed ondanks het slechte weer. Verder ook goed advies gekregen. En dat tegen een hele scherpe prijs. Sjoerd bedankt. Ik zou een iedereen adviseren met hem zaken te doen.


Rudi Lansink geplaatst op Oct 9, 2014 4:34 PM

De deuren en kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit, perfecte maatvoering, hang- en sluitwerk is perfect. Zeer tevreden. Sjoerd bedankt.


Fam. Sonneveld geplaatst op Sep 27, 2014 9:01 AM

Heel prettig contact. Kwaliteit en montage is VAKWERK ten top voor een heel goede prijs!!! We zijn er erg blij mee. Sjoerd bedankt!


Dennis en Marie-José Villanueva geplaatst op Sep 15, 2014 8:49 PM

Afgelopen vrijdag heeft Sjoerd de garagedeuren gemonteerd! We zijn er super blij mee! Het ziet er allemaal strak uit, de deuren openen en sluiten goed en het is goed afgekit. Kortom: zeer tevreden!


Schrijer geplaatst op Sep 12, 2014 11:32 AM

Zeer vakkundig, precies in het plaatsen, stellen en afwerken. Goed hang en sluitwerk ***, voldoet aan alle keureisen mét 3 puntsluiting. Hoge kwaliteit, praktisch in gebruik en zeer goed betaalbaar.


Pepijn Sol geplaatst op Sep 5, 2014 11:37 AM

Boven verwachting goed! Bijzonder mooie garage-deuren. Zeer volledige en nette afwerking (isolatie, afkitten, aftimmeren). Opgeleverd op het afgesproken moment. Ook nog eens een heel sympathieke kerel. 'Kwaliteit voor een scherpe prijs' helemaal waargemaakt. Dankjewel!


Marieke ten Broeke geplaatst op Aug 8, 2014 6:51 PM

Heel tevreden over de gang van zaken, zeer professioneel en super mooie deuren. Alleen telefonisch niet altijd bereikbaar maar heb begrepen dat dit te maken heeft met het werk in de werkplaats, per mail super contact altijd binnen 1 dag. HNS (Sjoerd)bedankt voor de mooie deuren en nakomen van afspraken.


Patrick Bokmans geplaatst op Aug 6, 2014 6:34 PM

Echt vakwerk wat hier is gemaakt .Goede uitleg op vragen en een eerlijke en zeer nette prijs , snelle levering en vakkundig geplaatst. Als ik weer kozijnen nodig heb koop ik ze zeker weer bij HNS Kozijnen. Sjoerd bedankt!!


Anouk en Jesper van Dijk geplaatst op Jul 29, 2014 7:03 PM

Top!!!!


Jeffrey Berendsen geplaatst op Jul 25, 2014 12:35 PM

Zeer tevreden en zeer hoge kwaliteit van zowel de levering, montage en uitleg/advies en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Betaalbaar"vakwerk"waar vind je dat tegenwoordig nog??? Dank je Sjoerd voor de perfecte service


Jan Lette geplaatst op Jul 9, 2014 3:14 PM

Heel tevreden. Afspraken worden nagekomen en uitstekend vakwerk.


Peter en Sandra van Buuren geplaatst op Jul 4, 2014 12:17 PM

Ik ben er heel blij mee, vakwerk. Gewoon nuchtere mensen die hun afspraken nakomen.


Hielco en Helma Spruijt geplaatst op Jun 28, 2014 12:29 PM

Uitermate tevreden over zowel deze leverancier, als de kwaliteit en de prijs. Uitstekend vakwerk geleverd. Snel en vakkundig. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Hartelijk bedankt Sjoerd!

bottom of page